Lunta piisaa Pohjois-Karjalassa, olen niin kyllästynyt tähän miltei 6 kk talveen... 

Eve the bordercollie lopettelee juoksujaan, pääsiäisenä kisaa aksaa 3 pv  sekä maanantaina tokoa. Tähtäimenä edelleen se vika ykkönen AVO luokasta. Ja toki aksassa tavoite nousta kolmoslk. Kolmannen sertin metsästys jatkuu Polvijärvellä. Juuasta tuli EH.  Even sulhasehdokas alkaa muotoutua, jospa syksyllä sitten olisi mustavalkeita pentuja täällä ! Tai jossain päin suomea, minne insinöörin tie vie :D   ELi syksy 2024/vuoden vaihde 2025,  Bordercollien pentuja toivottavasti tiedossa ! Pennut tulevat minun kennelnimelle.  

Kikan ja Utun juoksuja odotellaan.   Utu kävi silmäpeilissä ja olemme päättäneet Jennin kanssa teettää Utulla vielä yhden pentueen, tämä tehdään yhteistyössä, yhteistuumin ja yhteispäätöksillä ym. Uroksia on kartoitettu jo pari kuukautta. 

Kikka astutetaan vuonna 2025, tai 2026. Tuumataan vielä tätä. Kikka aloittaa tokouransa huhtikuussa, rallytokon voittajaluokka on vuorossa kesällä. 

Ilo täytti 2 vuotta ja kolmannen sertin metsästys menossa, Eno/Polvijärvi/ehkä SuviKarelia.  Ilon sulhasehdokas valinta on täysin kesken, Ilon pennut menevat suurella toden näköisyydella loppuvuoteen. 

Venla ja Veke the veteraanit elävät päivä kerrallaan, nukkuen, syöden ja piereskellen :D 

Summasummarum:   seuraavan 12 kuukauden sisällä toiveena, kahdet tolleripennut ja yhdet bortsupennut !  Ans kattoo kuin meidän käy !  Bortsuista odotamme erittäin lahjakkaita, säpäköitä, korkealla työmotivaatiolla olevia koiria, myydään  vain harrastaviin koteihin !  Agility, toko, paimennus, pk-lajit  jne. 

"Älä tee kuten minä, tee kuten minä sanon " 

HYVÄÄ KEVÄTTÄ KAIKILLE !  Annetaan kaikkien kukkien kukkia !  Elämä ei ole niin vakavaa, ja kerran tiällä vaan ollaan. Nauttikaa elämästä, jokainen päivä on lahja. Jos jokainen pitäs huolen vain omista asioistaan, ois maailma parempi paikka.