Tuloksia tippuu ja osa vielä puuttuu . 

Eve the bordercollie,  olat, kyynäreet 0/0, lonkat arvottiin lottokoneessa B/B. Toinen lonkka oli aivan selkeä A, myös 3 eri ell mielestä, mutta jos toinen on B, niin kuulema pudottaa molemmat?   Selkä PUHDAS.  Eli meillä on oikein terve ja pätevä paimen kasvamassa !   Ikää 1 vuosi ja 2 vkoa, näyttelystä ERI/1, RTK 1, ja kolmeen AVO starttiin on ilmottu. VOI-MES kylttejä reenataan. Agilityssä kahdessa eri valkkuryhmässä. Kontaktit on jo aloitettu ja kepit aloitettiin tällä viikolla. 

Pentue Juuli ( Toto-Aune) - Napu :Sijoitusnarttu Kerttu, sai lonkat E/E , kyynäreet 0/0 ja selässä oli vain 6 lannenikamaa ( 7 pitäisi olla), joten LTV 4.  Luovuin heti maanantaina Kertun omistajuudesta ja nyt vaan toivotaan että Kerttu saa elää oireetonta elämään pitkään Elinan kanssa <3. Agiltystä piti luopua, mutta onneksi on paljon muita harrastuksia ! HALAUKSIA ELINA ! 

Kertun veli Edi, lonkat B/B ( !!) , sisko Hertta, arvottiin C/C ksi, Ne lähti BB nä. Ninnin lonkkia ei ole vieläkään arvioitu. Aikamoinen skaala samaan pentueeseen! 

Utu -Foxi pentueesta kuvattiin 2. Nappe lonkat E/E :( , ja Patin lonkat on lausumatta (selkä puhdas), huonolta ne näytti myös. Sijoitusnarttu Kerttu kuvataan tänään eteläsuomessa, jännitys siis tiivistyy.....   Loppuuko multa nartut? pahalta näyttää :D Uutta materiaalia siis etsimään....

Sitä pohtii tässä lonkka indeksien merkitystä? ja sitä, miten voi tulla tämmönen "tuuri" kahteen  eri pentueeseen? Pitäskö alkaa lotota? Mikä aiheuttaa näin huonot lonkat?  Suku näyttää tuota, tulokset näyttää tätä :D Oi, tätä kasvattamisen "riemua ! :D 

OIKEIN MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE !  Menestystä kisoihin, kokeisiin, näytelmiin !