Seuraavat pentueet ( Y & Ä-pentueet) tulevat mahdollisesti RONJALLE ( G.Ronjaryöväri) ja AADALLE ( G. Unelma Säleikkö). Ronjan juoksuja odotetaan helmikuun lopulla ja Aadan huhtikuun lopulla. Ronjan pennut kasvavat Ronjan kotona Kajaanissa ja Aadan pennut kasvavat Aadan kotona Rantasalmella. 

Jos Ronja astutetaan maaliskuun alussa, pennut syntyvät toukokuun alussa ja ovat luovutuksessa noin juhannuksena. Jos Aada astutetaan noin vappuna, pennut syntyvät noin juhannuksen jälkeen ja ovat luovutuksessa joskus elokuun lopulla.

Tuiskun ja Lotan tulevien pentumisien ajankohta on vielä auki, joko vuonna 2012 tai vuonna 2013. Lähes kaikkien neljän nartun sulhot on jo valittu/sovittu, ja ne kerrotaan ajallaan myös muille.

If someone are intrested about my puppy plans, she/he can ask those from me by mail :D Mother about next Grezagords litters are  G. Ronjaryöväri (Jaska-Nelli) and G. Unelma Säleikkö (Uuno-Nelli) and maybe also G. TÄHTI (Wisa-Ronja) and LOTTA (Wisa-Eliska).  Tuisku and Lotta -litters can be at 2013 .... or 2012...