Lonkat A/A ja Kyynäreet 1/3, suuri järkytys! Joka asettaa paljon kysymyksiä. Kuvaava ell on ammattitaitoinen ja hänen arvio kyynäristä oli 0/1. Miten näin iso heitto? Eikö kolmosta voi huomata, ell mukaan sen huomaa taatusti? No miksi sitten kolmonen? Voiko kahden kyynären tulosero olla noin raju?  Voiko kolmosen kyynär johtua auton alle jäännistä? Elsahan jäi auton alle viime vuonna, kävi silloin eläinlääkärissä, ei kuvattu, muttei ontunutkaan, eikä kipuillut. Joten tämä jäänee täydeksi arvoitukseksi. Koira on elänyt normi elämää rivarissa, ainoa tapaturma tuo auto. Ei ole oireillut, ei ontunut, ei kipuillut. 

Nyt vaan toivotaan että Elsa saa elää kotikoiran elämää ilman oireita ja kipuja reilusti yli kymmenen vuotta.  Huh huh, olipas järkytys näin viikonlopun alkuun! 

 

Pirren selkä se vain on ilman karvoja (alue noin 12 cm leveä, 30 cm pitkä, osittain oli nahkalla) . Venla söi selän juoksujen aikaan  (astui ja puri.....) ja karvoja on kasvateltu... Millonkahan pääsee( LUE ILKEÄÄ) viemään Pirreä nlyyn.... 2 v tulee täyteen 16.5., joten sen jälkeen ois yhden sertin metsästys.