G. Tyrmäystippa "Potsi" Mejäili JÄLLEEN AVO 1 tuloksen !!! ONNEA ja tervemenoa voittajaan !

Tollerileiri on nyt takanapäin, olipa mukavaa. Kiitos mökkiporukalle seurasta! ja kiitos Team Ängry Böörds iltakisaan osallistumisesta!

Pidin kahdelle ryhmälle Rally Tokoa, kolmas kesä peräkkäin ja ensi vuonna aion joko olla itse leiriläinen tai en osallistu leirille ollenkaan. Aika näyttää mitä ensi vuonna tapahtuu. Sain myös kunnia arvostella Junior Handler kisan sunnuntaina, olipa taitavia esittäjiä !

Ainoa negatiivinen asia mikä leiristä jäi  mieleen oli se että sain tietää erään kasvattini osallistuneen leirille, mutta en minä sitä nähnyt eikä kasvattia käyty näyttämässä minulle, harmi sentään. Asia joka kummastuttaa todella ! Olisi ollut mukava nähdä tämä koira, millainen siitä on tullut !

Tulomatkalla hain Aadan meille. Aada näyttää lähinnä ryhävalaalta, päivät tänään 50. Lotan maha on pienempi kuin Aadan (päivä 59).... jos se 3 sieltä tulee niin kiva. Harmi sentään kun niin moni odotti Lotasta pentua. Eipä paljoa jää yli, kun itse otan uroksen ja yhden nartun sijoitan (jos siis molempia sukupuolia syntyy).

No nyt aletaan mittailee lämpöjä ja nukutaan rinsessan kaa vierekkäin, jospa meillä olisi pentulaatikossa tuhinaa jo viikon päästä ! Juhannus meneekin rattoisasti Aadan synnytystä valvoessa!

Oikein mukavaa kesää kaikille ja ihanaa JUHANNUSTA!