Viime lauantaina kasvatteja oli esillä Suvi Kareliassa.

Hertta & Pyry, ERI/1, Kerttu EH/2, Ninni EH/3

Tuisku PN 4, ja Veke  PU 2,  VSP VET vetserti, ja uusi Veteraani muotovalio.

ROP kasvattajaryhmä, 4 eri yhdistelmää, sama kuin Polvijärvellä

Sunnuntaina Veke PU 2, ROP VET

Viikonlopun jälkeen tuli tieto, että rallytokoryhmäläiseni nuorehko tolleriuros oli menehtynyt, jäätyään auton alle. Lämmin Osanottoni Auli !   Sitten päästiin keskiviikkoon...... 

Heli oli ollut dummyja heittelemässä Pyrylle ja Tuiskulle ( Tuisku 12,5 v). Tuiskun syöksyessä dummyn perään, jotain tapahtuu.... eläinlääkäriin, josta tulee diagnoosi, mitään ei voi tehdä..... Tuisku lähtee vihreille niityille torstain aamuna....

R.I.P.  Grezagord's T-Ä-H-T-I  aka Tuisku <3   21.12.2009-2.6.2022. Lämmin osanottoni Heli ja tytöt ! Kiitos Tuiskulle  A- ja L-pentueista. 

Eipä aikaakaan kun tulee tämä päivä. Elämäni karmeimpia päiviä kasvattajana. Tämmöstä päivää piti odottaa vuosia. 

Tänään kuvattiin 6 kasvattia, eikä hyvältä näytä. Kuvat nähneenä voin jo sanoa, ensi viikolla tupsahtaa koiranettiin  EEt ja CEET... TAI DEET. Aivan taatusi.  2 eri pentuetta. Utu-Foxi / Juuli-Napu. Sitä pohtii perjantai illan kunniaksi, mitä ihmettä on tapahtunut, mitä on mennyt vikaan, miksi..... Kädet ristissä odotan että yhdet tai kahdet BEET..... Mutta vissi on että jalostusmateriaalia "poistuu" ohjelmasta.  Seuraava jännitys on 9.6 eteläsuomessa. HUH HUH. 

Eve the Bordercollie, oli ainoa A-luokkaa, toki lottokone voi arpoa huonotkin lonkat... Olat, selkä, kyynäreet olivat pikkupaimenella priimaa !