Nuka, Ilo ja Utu ovat poistuneet muonavahvuudesta ! Menipäs aika äkkiä !  Kiitos Jenni ja Kalle ! 

Eilen käytiin näytelmissä , jo toista kertaa tänä vuonna :D   Tuomarin muutoksen jälkeen, tollerit tuomaroi Leni Finne,  BIS kasvattajakehän teki Maarit Hassinen. 

Veke ei taaskaan pettänyt :D   

Veke, ROP , ROP-VET, VET SERTI ( 2.)

Tuisku, PN 2, VSP VET, VET SERTI (1.)

Kerttu,  ERI/1

Hertta EH/2 ja Pyry EH/1

Kasvattajaryhmä, ROP ja BIS KAKSI !!! WOW !   viimeksi kun esitin ryhmän, oltiin BIS YKSI, nyt nro 2 . KIITOS KIITOS KIITOS !  Ryhmässä :  Veke vajaa 10 v, Tuisku 12,5 v, Pyry 4,5 v ja Kerttu 1 v. 

KIITOS KAIKILLE !

Seuraavat pennut joskus vuonna 23-24, kuka tietää, en mie ainakaan... vielä :D kunhan nyt tutkitaan ensin terveystilanteita etc. 

Eve the bordercollie aloitti rallytoko uransa pääsiäisenä vajaan 11 kk iässä <3.  ALO HYV, 90 pistettä !  Nyt on kisapaikat kolmeen kokeeseen, peukut pystyyn, että saadaan RTK 1 ja yksi startti AVO ssa. Eve täyttää vuoden 20.5.22

Eve on ilmoitettu kahteen näyttelyyn, Kerttu (Tuisku ja Pyry) yhteen ja Veke kolmeen.  Masa aloittaa nlyt heinäkuussa, kun saa iän 9 kk täyteen. Vielä mietitään Kertulle yhtä kevään näytelmää. Mummo Venla lähtenee myös heinäkuussa mukaan, kun yli 10 vuotiaat pääsee sinne ilmaiseksi :D