Syyskuu jo pitkällä. Yöllä alkaa olla pakkasta. Ruska on tullut !

Elokuussa käytiin  erkkarissa Espoossa. Sieltä tuli sapiskaa Pirrelle ja sijoitusnarttu Kertulle pönäkkyydestä ja edelleen Kerttu on vaan matala. Toki kun on tukevammassa kunnossa, mataluus vielä korostuu. No, annetaan ajan kulua  ja tuumaillaan. On sitä matalammatkin saanu ERIä nly kehissä.  

VEKE oli uros veteraaneissa toinen ja PU-kehässä PU 4 !! HUIKEAA !   "luottomies" :D 

Pirre reenaa agilitya 2-3 kertaa viikossa, syö 3 desiä kuivamuonaa päivässä. Oikein ei raaski enää vähentää. Muonassakin vain 10 % rasvaa. Sterkkaus oli Pirren kohdalla väärä päätös, todella väärä !Sen jälkeen se lihoi ja laihduttaminen on tuskaa. 

Venla ja Veke on jo 9 v ja 3 kk, huh huh. Kylläpäs se aika rientää, aivan liian nopeaan ! Nämä koirulit on meidän kanssa vain niin lyhyen aikaa. Toivottavasti saatas olla vielä vuosia yhdessä. 

Bordercollie EVE on sulautunut laumaan. Hän on aivan HUIKEA . Ollaan ihan rakastuneita hänen rohkeuteen, temperamenttiin, avoimuuteen ja mielettömään oppimishaluun. Noutoa on tehty, ja kohta sille näytetään toki varistakin . Hänen päälaji on tietysti Agility sekä rallytoko.  Alokasluokan 32 tehtävää sujuu jo todella hyvin makupalan kanssa ja imuttamalla. Seuraamista hiotaan. 

Pentusuunnitelmat ovat ajatuksissa, uros on vain päättämättä. Liisaan nartun, nartun omistajien toiveesta. Todennäköisesti kaikki pennut menevät koteihin, joissa on jo ennestään minulta koira. Suurella todennäköisyydellä, riippuen sukupuolista ja lukumäärästä. Kaikki auki. 

Seuraava näytelmä on varmaan ensi vuonna. Rallytokokisoja vielä parit tälle syksylle, samoin aksakisoja. 

OIKEIN IHANAA LOPPUVUOTTA KAIKILLE !