Agilitykisat Liperi 13.5.2017

Veke -->   1 x LUVA !  LUOKKAVOITTO (se ois sertiä vailla kakkosiin), toinen rata 12 vp, luokan kolmas

Venla --->  2 x NOLLA RATA (luokan neljäs ja viides) , 1 x 5 vp  ja 1 x 15 vp

Valtteri juoksi kakkosluokassa Jaman kanssa, ollen luokan neljäs kahdesti, HIENOA ! Pirre mitattiin toisen kerran Maksiksi.... järkyttävää.... tuomio siis maksi. Tammikuussa tulee onneksi pikkumaksiluokka. Huoh!

Varkaus KR,  tuomari  Doris Getzinger,  14.5.17

Veke --->   ROP

Aksakisoissa kävivät näytillä Mimmin lapset Venla ja Sulo sekä Varkaudessa kävi näytillä Sunnyn pentu Kerttu. KIITOS kun tulitte !

Veke lähtee euroopan "lomalle" reilun viikon päästä. Luvassa on 9 näyttelyä 4 eri maassa ja kaikkea muuta mukavaa :D Vekelle kovin mieluisaa, näin uskon !  Saanen kotiin herran juhannukseksi.

Pentusuunnitelmat etenee. Narttu on terveystarkastettu ja jalostusvakuutus on otettu. Uros on valittu, ja käytännön asiat sovittu. Pentue tulee olemaan uroksen ensimmäinen. Juoksua odotellaan kesä-heinäkuulle, joten pennut syntyvät elo-syyskuussa ja ovat luovutuksessa marraskuussa? Viimeistään, näin toivotaan ! 

Pennut syntyvät ja ne hoidetaan nartun kotona, pennut tullaan rekisteröimään Grezagord's kennelnimelle. Pennun ostajat liitetään pentuejäseniksi Suomen Noutajakoirajärjestöön sekä Novascotiannoutajat ry hyn vuodeksi 2018. Pennut luovututetaan 7 vkon iässä rekisteröitynä, mikrosirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamina, sekä mahdollisesti pentutestattuna. Pennut tullaan tutustuttamaan riistaan hyvin. Pentupakettiin sisältyy (kuten meillä aina)  PILLI & PentuDummy  ja muuta mukavaa.  Pentuja pääsee ostajaehdokkaat katsomaan noin 5 vkon iässä. Pentukyselyitä voi laittaa emaililla pia.takkunen at gmail.com.