Pari perjantaita on oltu Pirren kanssa hyppytekniikka kurssilla. On harjoteltu taipumista (bending), Set Pointtia, perussarjaa (basic grid )sekä kasvavaa sarjaa.  Jarin the koutsin sivuilta löytyy videoita. Vielä yksi kerta on jäljellä. Mukavaa on ollut. Kumpa olisi joskus aikoinaan Veken ja Venlankin kanssa ko kursseille ajautunut. Pirrelle opetetaan aksaa pikkuhiljaa. Kepit ja puomi on ihan alkeissa (matala puomi sujuu jo, kepit ohjureilla ) , muut esteet aika hyvällä mallilla. Tosi A esteessä on vielä liian kova vauhti, ei malta ottaa kontaktia, lisää reeniä siis ! Pisin rata Pirrelle on ollut nyt peräti neljä estettä :D  Ja säkämittakin näyttää jotta se on siinä ja siinä onko Pirre medi vaiko maxi, toivottavasti medi.  Veken pullokaula on kepit. Täytynee palata alkuharjoituksiin ja saada kepit sille kuntoon ennen seuraavaa starttia.

Huomenna Venla ja Valtsu korkkaa kolmosluokan Aksassa, jännää ! Seuraavat kisat on kotikisat Joensuussa 6.8.

AKSAN TULOKSET; Mikkeli 23.7.2016     2 x HYL, 1 x 11,16 (vitosen kielto ja yliaikaa) 

Ensi viikonloppuna Elsa tulee meille tapa-oppiin, Harjoitellaan käyttäymistä, hihnassa kulkemista, nly seisomista ja sitä ettei immeisiä purra :D  Jospa se siitä. Jos erkkarissa olisi hyvin käyttäytyvä Elsa. 

Veken kanssa reenattu nomea eri paikoissa ja eri kokoonpanoilla. WT ja taipparijuttuja. Lokki ja kani ok, variksen kantaminen ja luovutus ok, mutta se laskeminen kolmeen... HUOH !  kolme varista ruudusta tulee ja sitten alkaa huuhailu, puskiin kuseminen ja muut sijaistoiminto. Jos joku lähtee ruutuun kävelemään , sitten tulee neljäs viides ja kuudeskin varis. Töitä siis teettää.  Jospa tämä tästä, joskus, tai sitten ei. Syksy tulee olemaan todella kiireinen ja kaikenmoinen reenailu jäänee vähemmälle.