Piti ihan käydä katsomassa mitä olinkaan 1.1.11 kirjoittanut....

Kohta 1; ei toteutunut... nollia vain taippareista Lotalle ja Tuiskulle....Kohta 2; terveystutkimuksista puhtaat paprut toteutui LÄHES täydellisesti, miltei. Kohta 3; V-pentue sai erinomaiset kodit, suurimman osan terveys OK (pieniä virtsatulehdus juttuja ), mutta Akulta se toinen palli jäi tulematta :(.

Kohta 4; Lotalle cacib ulkomailta OK, mutta suomesta..... :D lähellä oli parikertaa! Kohta 5; Äijä C.I.E, WOW! Kohta 6; Tuiskulle kahden sertin lisäksi cacib :D Kohta 7; Aadallekin serti ja Kohta 8;...... niinpä niin.... katsoisiko peiliin? jäi starttaamatta kisoissa ja varmaan jää tulevaisuudessakin....Kohta 9; ulkomaan elävä ei tullut tänä vuonna ja tuskin tuloo ens vuonnakaan, muutetaan "taktiikkaa".... Kohta 10; Urosten etsintä operaatio nelikolle tehty, ja lisee aina etsitään :D

Paljon mahtui vuoteen tähän, jota on enää jäljellä vähän.Loppuajasta Äijäkin "sai" ja helmikuussa tulee isäksi kai. Vuoden aikana jyviä karisi akanoista, paljastui juttuja "ystävistä" noista. Uusia tuttavuuksia vastaan tuli, Jaskan sydän Venäjän maan Asjaan suli. Uusia suunnitelmia ens vuodelle on, jos vain ne ylittävät jokaisen karikon.

Kiitos rakkaat ystävät tästä vuodesta, maaliskuussa tullaan ulos "kuoresta" :D.

ADIOS AMIGOS !  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA !  MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR !