Olen todella laiska päivittelemään mitään. 

Mitäs kaikkea on tapahtunut Lieksan ja pääsiäisen jälkeen? Kikka kävi 2 kertaa nlyssä.  Mikkelissä 18.5 oli liian matala Lotta Vuoriselle, EH. Haminassa ulkomaalainen antoi ERI /2. 

Veteraanit on maanu sohvalla, uineet, syöneet ja nukkuneet :D

Tuusniemelle 2.7 on ilmotettu kotona asuva kolmikko ja Oulun erkkariin 7.7 lähtee sama porukka, jota höystetään ILO lla ja UTU lla. Veke sisko Hillakin on tulossa erkkariin.    Veke, Hilla ja kumppanit täytti 16.6. jo YKSITOISTA vuotta !! Venla täyttää 21.6. saman iän. 

Kikka täytti 12.6.  kisaiän rallytokoon, ja koska olen spontaani ja harrastan hetken mielijohteita, ilmoitin Kikan omiin tuplakisoihin. Valmis se ei ole, seuruureenit on kesken, vaan sinne mentiin...  Saatin ekalta radalta 86 ja tokalta radalta 84 !  10 kk ja 2 pv iässä. No kotihalli.  PY ja TAL olivat todella usein lapussa, jopa PY-3 , koska Kikkaa kiinnostaa maton haistelu, ja luonnonkorkin  syönti. Hän toimii paljon nenänsä kanssa ja on aikamoinen nenän käyttäjä ! Jospa joskus mejään?

No, sitten ihan innostuin :D tänään 17.6  Lieksassa kisat !  Nuorikoira, ulkokenttä eka kerta, vieras kenttä eka kerta. Ei saatu tulosta, TOSIN ohjaaja kun ei osaa laskea kolmeen askelissa, jätti meidät tuloksesta ! Oli siis todella lähellä RTK 1, jos en itse olisi ottanut sössimis kymppiä. Katselen siis peiliin...

Tapaus EVE !, meidän kaikkien rakastama paimen, joka on valloittanut sydämmen. Eve kisaa edelleen aksassa ykkösluokassa, millon tippuu yksi rima, millon muuri, tai roiskaisee puomin. Virtaa on ja virettä ON. Eve täytti toukokuussa kaksi vuotta.   TOKOssa käyttiin starttaamassa 1.5. Mikkelissä (157,5 pist, 2tulos)  ja kotikisoissa 11.6. Kotikisat oli ulkokentällä ja saatiin YKKÖStulos (175pist) !  On siis TK 1  enää yhden päässä. En halua nousta AVOn, ennenkuin on pakko. Toisilla on kiire, meillä ei. Evelle saatiin luonnetestipaikka 1.7. Kuopioon. BH-koe on myös tämän kesän listalla. 

Eve on ilmoitettu yhteen nlyyn heinäkuussa, harkitaan vielä, ilmoitetaanko Elokareliaan.

Even kanssa kisattiin rallytokossa Kuopiossa 29.4, saatiin kalastelu tulos, eli 74 pistettä. Sitten tulikin omat kisat tän vkon tiistaina.  Ja siellä ohjaaja aiheutti Evelle HYL tuloksen.... olisi saatu 86 pistettä. Onneksi oli tuplakisat ja toiselta radalta saatiin 76 !  JEI JEI JEI!    Evelle RTK 4 !  Nyt hän jäi ansaitulle määrittelemättömälle rallytokotauolle. HUOH ! 

OIKEIN MUKAVAA JUHANNUSTA kaikille !