Oulu 9.7.16 judge Jari Partanen, Norway

Veke ---> BOS CACIB

Jaska --> BM-2  BOB VET

Kokkola 10.7.16, judge Margaret Davis , Australia

Veke ---> BOB CACIB (cacib nro 24 !! ( nro 13 from Finland)  )

Jaska ---> BM-2 BOB VET, shortlisted on group

 

Lisäys: Kokkolassa vsp oli Sonjan Esta, täytyy sanoa jotta siinä on upea narttu, oli karvoja tai ei. Olen siitä aina tykännyt ja varsinkin sen liikkeet on aivan mahtavat.  On se harmi ettei onnittelujakaan saa hihkua, ilman että niistä tulee kuulema sanomista :D  buaaaahhhhhh, jokainen tyylillään, mites se sanonta menikään...... Olen ihan "otettu", miten paljon minuutteja, tunteja, päiviä minuun ja minun asioihin tuolla maailmalla uhrataankaan. Joillain on ylimääräistä aikaa vissiin.

Huh Huh, vanha ei vaan jaksa.... pitkään mietin koirien ilmoittamista tälle turneelle. Tuulian houkuttelemana sitten lopulta ilmoitin koirat tuonne, kiitos handlauksesta, kaunista katsottavaa. Pirreä en ilmoittanut, koska Venla oli tehnyt siinä vaiheessa ihanaa jälkeä Pirren selkään (vaikkei se sitten rantasalmella haitannutkaan....) . Turkki on kuin saksilla leikattu.....  Trippi mittariin 1170 km. Ihan liikaa tässä iässä. Jotenkin noista näyttelyistä on mennyt hohto, tai lie into kadonnut?  Jaskan ja Nellin hurjat vuodet vaativat veronsa. Jospa se innostus joskus tulisi, en tiedä. Seuraavaksi Kuopio poikien kanssa, erkkariin koko lössi, tosin Pirren karvat tuskin erkkariin vielä kasvaa.

 Veke liikkeessä Oulussa, on se vaan UPEA ! Kaikkine pienine virheineen. Tällä hetkellä aivan turkiton ja ilman pohjavillaa. Kelvannee silti Rysseliin.

veke.jpg