Ompas taasen vierähtänyt aikaa viime päivityksestä. No, kirjataan ylös tuleville sukupolville jotain juttua :D 

Mitäs onkaan tapahtunut sitten lokakuun?  Kikka tosiaan sai RTK 2 kasaan ja sen jälkeen on vaan oltu. Reenattu  agilityn yksittäisiä esteitä sekä tokoa-rallytokoa. Päästiin Kikan kanssa Koirakoutsin  Rallytokon Itä-Suomen valmennustiimiin, eka viikonloppu on jo takana ! Se oli todella antoisa !  Kikka lähtee Polvijärven nlyyn-

Ilo, sijoitus narttu, täyttää 2 v  jo 6.3.24 sulhon etsintä on käynnissä. Ilo on lähdössä Enon ja Polvijärven nlyyn. Pirre lähtee ainakin Enoon ! 

Veke ja Venla nukkuu, syö, piereskelee ja lenkkeilee. Veke aiheutti hiukan sydämen tykytyksiä taannoin, aukaisemalla ulko-oven ja juoksentelemalla pitkin Noljakka pari tuntia :( onneksi ei jäänyt auton alle. Kiitos naapurit ja tarkaavaiset Facebookin lukijat !  Veteraanit on ilmoitettu  Enon ja Polvijärven nlyyn, ilmaiseksi kun miltei pääsevät, vaan se lähteekö ne nlyyn, on täysin vielä auki !  Kasvattajaluokka ois kiva saada vielä sittenKIN kasaan ! 

Eve the bordecollie nousi viime vuoden puolella aksassa KAKKOS luokkaan ! Jiihaa! Ensi viikonloppuna kotikisoissa alkaa  2lk nollien metsästys. Eve sai myös TOKOsta  2 x AVO ykköstuloksen ! WOW ! kolmatta metsästetään :D Voittajan liikkeitä on jo kovasti reenattu.  Rallytokossa ongelma on erittäin korkea vire ja häslääminen, Valiotulokset kaukana kaukana ....  Even sulhon etsintä palasi lähtöruutuun.... asia selvityksessä.   Evellä on kaksi sertiä suomesta ja yksi eestistä. Toivokaamme valion arvoa tänä vuonna !  Eka yritys Juuassa 9.3 , toinen Polvijärvellä 27.4. 

Laumaan saapui joulukuussa  HILE  the bordercollie <3   , joka on vienyt meidän sydämmen täysin! Hile on paimensukuinen, työlinjainen, lyhytkarvainen, blue merle, bordercollienarttu, synnyimaan IRLANTI.  Hile on syntynyt 13.10.23 , mitä kaikkea hänen kanssaan tehdäänkään, jännää.   Ensimmäinen kisa on jo kalenterissa, rallytoko  30.8.24 .  

Pentuja meillä on toivottavasti tänä vuonna. Onko ne punaisia vaiko mustia tai molempia..... kuka tietää. Syksyyn menee toden näköisesti. 

MUKAVAA  TALVEA JA KEVÄTTÄ KAIKILLE !