Viime viikonloppuna Venla ja Valtsu starttasivat aksassa viisi starttia. 2 x HYL,  2 x 10 ja 1 x 5. Joten lisänollat antaa odottaa itseään. Lokakuussa seuraavat kisat.

Elsa on meillä tämän viikon hoidossa, huh huh, mikä pieni riiviö se onkaan ! Tapakoulutusta täytyy tehdä ja käyttäytymiskoulutusta, miten yleensä käyttäydytään... Työsarkaa riittää !

Aunen pennut kasvaa ja voi paksusti, tulevien pentujen ostajien kanssa on tapaamisajat sovittu ja pennuille on löytynyt jo nimetkin :D Eka madotus on nautittu ja kynnet leikattu viikottain. Pentulaatikko on vaihtunut pentuaitaukseen supsikkaasti. Kaikille pennuille on koti tiedossa.

Ulkomailta odotetaan ultratietoja muutamastakin eri paikasta, onko se Teuvo tulossa vuodenvaihteessa? ja lisääntyykö Veken lapsiluku. Jännää. Kristan Kiira kävi Vekellä maanantaina, Kiiralle tehtiin kaksoisastutus. Jännittävä loppuvuosi siis tulossa !

Sunnyn pentueeseen sattui kasvatustyöni harvinaisuudet. Viidestoista pentue ja koskaan ei tämmöistä ole vastaan tullut. No, kertahan se on ensimmäinenkin. Kun kasvattaa, pitää varautua kaikkeen, myös yllätyksiin.  Meillä on siis myynnissä "kauneusvirheellisiä" pentuja, jotka ei näyttelyyn kelpaa.  Pennuista lähtee näytteet Yhdysvaltoihin sekä Hannes Lohen tutkimusryhmään, kunhan ovat hiukan vanhempia . Itseäni kiinnostaa kovin, mitä missä milloin miksi ja minkä takia. Mielenkiintoista on saada testitulokset !  Sunnyn omistajien kanssa niitä odotetaan.

Tänä vuonna näytellään 0-4 näyttelyssä, eli mietinnässä ovat messari tai jkl, molemmat tai ei mitään. Siinäpä sitä.

Jos ensi vuonna olisi aikaa enemmän, keskittyä Veken kanssa harrastamiseen, joku yhdistyshomma on pakko jättää pois. Niitä on aivan liikaa..... Yhden yhdistyksen hallituksen jäsen, toisessa hallituspaikka ja rahastonhoitajan pesti, kolmannessa hallituspaikka ja jäsensihteeri, neljännessä muuten vaan kouluttaja ja sen semmonen..... Parin yhdistyksen tilintarkastajan pesti...... Juu, omalle elämälle, omille koirille sekä perheelle olisi hyvä jättää myös aikaa. "Kirsikkana kakun päällä" on se, että ensi joulu vietetään yhtä lähiomaista vähempänä...... :(  Kaikkea sitä voikin sattua. Jokainen päivä voi olla se viimeinen päivä.

 

Kaikesta huolimatta, Mukavaa Syksyn jatkoa kaikille immeisille !