Sunnuntaina suuntasimme Elsan ja Venlan kanssa mätsäriin. Paikalle tulivat myös Elsan veljet Sulo ja Toivo, olipa mukava tavata veljiä yhtäaikaa ! Valtteri ja Venla reenasivat näyttelyitä varten, Ja Elsa oli todennäköiseesti nuorin osallistuja, ikää 4 kk ja 2 pv . Mukava päivä.

Tiistaina 17 pv suuntasimme Pärnälle aksan epiksiin, tarkoitus oli, jotta Valtteri menee kisaavien radan Venlan kanssa ja Erja Veken kanssa. Harmillisesti Erjalla oli työkiireitä, joten teimme extempore suunnitelmien muutoksen Veken kohdalla. Huisin hauskaa ol :D  itse vein Veken ensin putkiralliin ja sitten Valtteri vei Veken supermölliradalle, molemmilta nollat!

Ensi viikonloppuna koettaa kauan odotettu viikonloppu. Koko kööri autoon ( Pirrellä 16s juoksupv :D ) ja kohti kaakkoa. Lauantaina Imatralla agilitykisat Venlalla ja Valtterilla, sieltä rakkaan ystävän luo ja Lottaa tapaamaan. Sunnuntaina näyttelyyn Haminaan. Mukana  Lotta, Veke, Venla, Jaska, Pirre. Kokeillaan nyt muutama nly, jos vaikka Venlalle se viimonen cacib-siirtyvä cacib napsahtaisi, saatas tytöstä intti, eikä näyttelyihin tarviisi sen jälk ennee mennä. Ja jos ei napsahda, ei sekään haittaa. Suurin tavoite tälle vuodelle on aksan kakkosista SERTI!   On nämä sertitavoitteet meidän perheessä vaihtaneet "lajia " . 

Suvi Karelia lähestyy ja joka tois vuotinen "aherrus" on edessä. Paljon tunteja, paljon työtä, paljon järjestelyä. Toivottavasti kaikki männöö supsikkaasti ja sää suosii meitä ! Iso kiitos jo nyt minun  ihanalle näyttelytoimikunnalle ja töihin tuleville talkoolaisille !