Toivon ennenkaikkea terveyttä ja pitkää ikää kaikille ystäville ja sukulaisille sekä omille koirille ja kasvateille. AMK-valmistujaiset toukokuussa (pidetäänkö billeet?), toivotaan että työpaikka säilyy jne.

Y-pentue, Ä-pentue ja Ö-pentue kuville loppuvuodesta, A-pentue maailmaan helmikuussa ja ihanat pennunostajat ja sijoitusnartulle kiva koti. Hmm... mitäs toivotaan omille koirille.... nooo... Lotalle taipparit ja FI MVA arvo. Vekelle ja Venlalle molemmille 2 sertiä ja ainakin yhdet cacibit. Uunolle ja Jaskalle toivotaan timminä pysymistä, jotteivat läskisty kuten omistajansa. Minun oma maailma joko mullistuu elokuussa tai sitten se kokee pienen taka-iskun, josta NOUSTAAn ja sitten vaan tähdätään vuoteen 2018.... Siinäpä sitä.

Jossain vaiheessa täytyy miettiä Lotan, Venlan ja Mimmin pentusuunnitelmia. Lotalla aion 2 pentuetta vielä teettää, jos vaan luoja suo, toisen pentueen isäkin lienee jo sovittu, ellei tule mutkia matkaan :D A-pentue siis syntyy vuonna 2013 Tuiskulle, mutta millon B-pentue syntyy.... kuka tietää.... kaikki riippuu kaikesta. Viimeistään vuonna 2015.