1.10 rallattiin jälleen Pärnällä naapuriseuran kisassa.  Eve karkasi sarjahypylle kahdesti ja HYL tuli. Vire miljoona.  Eve kävi myös kiertämässä nurkkatolppana olleen aksasiivekkeen..... Virettä työstetään.  On käyty jos minkämoisissa valkuissa ja koulutuksissa.  Parit kisat tälle syksylle vielä, kisakokemusta saa kisaamalla. Ens vuonna sitten jos sen tuloksen saisi :D

Laumaamme liittyi viikonloppuna KIKKA <3  Kovin määrätietoinen, temperamenttinen ja reipas sekä rohkea pentu !  Toivotaan Kikalle terveyttä ja pitkää ikää. Sekä mahdollisuutta käyttää joskus jalostukseen. 

Aluksi ajatuksena olit laittaa Kikka sijoitukseen, mutta tiettyjen asioiden takia, se jääkin kotiin, ihan ikiomaksi koiraksi.  Pirre muutti 8 km päähän Pyryn kaveriksi  :D , koska Tuisku menehtyi kesällä.  Heli otti mukaan aksan kisakirjan ja rallytokon kisakirjan :D Pirre saavuttaa veteraani iän ensi keväänä. Masa ei asu myöskään enää meidän laumassa. Eikä siitä sen enempää. 

Venlalla prakaa sappi, oikeaa lääkitystä etsitään, nyt on onneksi kohtaukset vähentyneet. Vekellä taasen on " miesten vaivoja", vanhuus ei tule yksin. Vanhoja ollaan kaikki, mie, Veke ja Venla. 

Kikan kanssa on ehditty käymään jo parissa kokouksessa sekä Even kannustusjoukoissa Aksan mölleissä. Eilen oltiin irtovuorolla toisella aksahallilla, siellä tehtiin 3 metrin putkea jo hienosti ! 

Kikka.jpg

R-pentueen viimeinen elossa ollut jäsen CHILI, siirtyi maanantaina paremmille metsästymaille, KIITOS MIITTA ja perhe !  miltei 15 vuotta tuli Chilille mittariin !   V-pentueesta VIENO lähti viime viikolla, KIITOS SARI ! Kesällä menehtyi Sarin toinen koira LYYLI, joka oli  U-pentueesta.  Halauksia teille !  

Seuraava näyttely on tammikuussa Ilomantsissa, sinne lähtee ainakin ILO. Veteraanit kunnon mukaan. 

MUKAVAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE !