Sorry, only in Finnish.

Pitkästä aikaa jotain kai se on kirjoitettavakin. Esikoinen pääsi ripille ja kävi Helsingissä kesätöissä pariviikkoa. Kiitos kummille tästä mahdollisuudesta ! Koirat voi hyvin ja paksusti ja ilman karvaa, Jaska siellä tanskassa edelleen. Talo, aitta ja koirankoppi ovat saaneet päälleen uuden värin, keltaisen. Samon postilaatikko teline.

Veke täytti 2 vuotta 16.6 ja Venla täyttää 21.6. Lauantaina alkaa molemmille se "viimeisen sertin metsästys". Talvella tein "vision" tästä vuodesta, tavoitteista etc. Lähes kaikki on toteutuneet ja osa selviää parin viikon sisällä. Yksi osa ei, nimittän nome reenit aivan tauolla ja riistan kanto nolla, siis Vekellä, tiukassa on ! nyt vain itseä niskasta kiinni ja enemmän reeniä.... reeniä reeniä ja reeniä. Sain molemmille nuorelle paikat heinäkuun MH-kuvaukseen Joensuuhun, samoin syyskuun luonnetestiin. Hienoa ! Syys- ja lokakuulle ei ole tällä hetkellä yhtään näyttelyä suunnitelmissa, jos vaikka keskityttäs ihan johonkin muuhun. 6.10 jälkeen alkaa Vekelle se vika cacibin metsästys :D Ihqua ! Näillä mennään.

Innolla odotan SNJ ja MV reissua, ihana nähdä ystäviä ! Erkkariin lähtöä mietin edelleen, ans kattoo nyt.....

Ihanaa Juhannusta teille kaikille ! Itse vietän sen hyvässä seurassa Rovaniemellä , mukaan pakataan toppatakki ja pitkät kalsarit, aurinkorasvaa tuskin tarttee .