Pennut olleet jo tovin maailmalla, Kotiin jäi Pirre-neiti meitä sulostuttamaan ja siskonsa Helmi odottaa rokotuksia jne. jotta voi matkustaa elokuun lopussa Ruotsiin. Pohjois-Karjalaan jäi pari pentua, ihanaa.

Lotta steriloitiin, on yhdet juoksut vähemmän vahdittavana. Jaskalle syntyi yksi pentu tanskaan, ja Veken morsmaikku Ruotsissa voi erittäin paksusti, H-hetket ovat noin viikonpäästä käsillä !

Kesälomat on kohta lusittu ja koulut alkaa. Koirille loppuu näyttelytauko myös. Iisalmesta aloitetaan ja sitten mennään 6 viikonloppua. Iisalmi/Joensuu/Joensuu/Suonenjoki/Kouvola/Heinola/Erkkari Polvijärvi/Norjan erkkari/ EUW Norja. Syyskuu puhallellaan. Samoin ehkä lokakuukin? Marraskuussa Jyväskylä, Messariin lähdetään jollain kokoonpanolla. Ensi vuosi alkaa perinteisesti Kajaanista. Rallytoko kalenteri on tiukassa syynissä ja samoin aksakalenteri. 

Aksassa otetaan Veken kanssa aikalisä, startti ehkä ensi vuonna? Katsotaan nyt, Veken motivaatio (vauhti !) puuttuu aksaradalta kokonaan. Esteet osaa, esteet hakee, lukee ohjaajaa, tekee kommervenkit, mutta se VAUHTI PUUTTUU....... Venlan eka kisastartti on 1.8 Joensuussa, 3 starttia. Kova kuntoutus pentujen jälkeen siis menossa.

Veke haki kaksi NOU nollaa taippareista, nyt mietitään miten jatko. Kokeillakko tänä syksynä? vaiko siirtää ensi kevääseen? Hajut vie poikaa mennessään ja kovin on kuseskelua havaittavissa hakuruudussa. Aunella taasen on vauhtia kuin formulassa, nenä ei kestä mukana, jospa se rauhoittuisi, jotta voisi jokus edes kokeilla niitä taipumuksia :D

Mimmi jäi tyhjäksi ja astutetaan kun keritään/joudetaan, eli joko seuraavaan juoksuun tai sitä seuraavaan. Aune astutetaan seuraavaan, ja sehän tulee olemaan välillä loka-huhtikuu (aunen juoksuväli vaihtelee)....Uros on jo sovittu.  

Viima sai taipparit läpi, UPEAA!!!!!  Lonkat lähti eilen liittoon A/B nä ja kyynäreet 0/0 na. Odotellaan siis tuloksia.  Veken JADD ja CP tuloksia odotellaan jenkeistä saapuvaksi, ja uusi poskisoluharja odottaa "harjausta" kaapissa, tilasin Vekelle sen uuden testin ( Degenerative Encephalopathy ) , testiä on jonkun verran tehty jo suomitollereillekkin. 

Herra Hakkarainen jäi yhteisomistukseen hyvän ystävän kanssa ja asustelee nyt eteläsuomessa, Paljon on odotuksia "Lorelle", katsotaan mitä siitä tulee ja mitä sen kanssa tehdään.