Käytiin Kajaanissa rallyn tuplakisoissa.  EVE  2 x hyväksytty tulos AVO luokassa ! 

Joten Lieksassa 18.6. on vuorossa koularin metsästys !  Lieksa määrittelee onko Eve ensi viikolla vielä tiistaina AVO luokassa omissa kisoissa, vai noustessaan, mahtuuko enää mukaan keskiviikon VOI luokan kokeeseen.   Evellä ikää siis rapiat 1 vuosi ! Synt 20.5.21. 

VEKE the man täyttää  16.6.  KYMMENEN vuotta ! Vekelle uusittiin silmäpeili, koska morsmaikku panttaan edelleen  juoksujaan:D

VENLA seuraa perästä, 21.6., KYMMENEN vuotta ! Ja pitihän se sitten ilmoittaa Nurmekseen 9.7, kerta sinne pääsi ilmaiseksi :D   Tuiskua olisi niin kaivattu kasvattajaluokkaan, mutta minkäs teet ..... Kivoja nää " yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi" näyttelyt ! Kiitos niistä !  En edes muista millon mummokoira on ollut näyttelyssä, pitänee hiukan rimmata....

Pirre täytti toukokuussa jo seitsemän, Masalla tuli täyteen 8 kk. 

Erkkariin lähtöä mietin, jaksanko ajella toista tuhatta kilsaa yksikseni ees taas... vaihtoehtona nlyt lähempänä tai rallytokokisat lähempänä. Olen siis tullut vanhaksi !

Etsin edelleen itselleni narttupentua , "uutta verta" kasvamaan. Vielä ei ole tärpännyt. Jospa tärppäisi tässä lähiaikoina. Aika näyttää. Ainakin pitää laskea kriteereitä, jos ei muuta. 

Olen myös pohtinut mitä teen Jaskan spermoille, siellä ne 13 olkea köllöttää Turussa pakkasessa. Köllöttäneet jo vuodesta 2008 .... aika monta vuotta tullut maksettua säilytystä !  Yhdelle nartulle sieltä satsi on luvattu vuonna 2023. Nehän on kerätty ennen kuin meille tuli  suomeen penturajoitus 40 pentua/per uros, eli edellisen pevisan aikaan. Joten te jotka hypitte tästä uutisesta seinille, niin asia on varmistettu ihan SKL stä, joten sperman keräyshetki määrittelee, mitä pevisaa noudatetaan. JOS niitä käytetään siis suomessa. Sanalla JOS. Näin se vaan menee tai on mennäkseen. 

Patin lonkat tuli takaisin CB nä, selkä ja kyynäreet puhtaat. Tampereen Kerttu CC, kyynäreet 00, selkä vielä lausumatta. Ninni CC.  

HYVVEE  KESKIKESÄN JUHLAA KAIKILLE !