Paljon on tapahtunut, ja osa olisi saanut jäädä tapahtumatta...

S-Pentueen Otto säikäytti meitä pari vkoa sitten, onneksi diagnoosi olikin lihasvenähdys tms. Lapin reissun jäljiltä. Samasta pentuessa Suhinasissi aka Tirri on sairastunut maksashunttiin aikuisiällä, joka on erittäin harvinaista, yleensä se tulee pennulle. Tirrin ruokavalio on vaihdettu ja koira voi hyvin !  Toivotaan että Tirri pysyy terveenä. Harmi vaan jotta metsästyskausi jäi nyt välistä.

Y-pentueesta yksi pentu meni tavalliselle rokotuksille ja kuinkas ollakkaan, pentu juoksee nyt fysioterapeutilla ja kävi jo lonkkakuvissakin. Omistaja oli peloteltu aivan ravoille jotta koiralla on paha lonkka- ja kyynärvika ja sen lantiota joudutaan operoimaan. Kuvissa kuitenkin pennulla aivan täydelliset ja puhtaat lonkat sekä kyynäreet.... Jotain pieniä kasvuhäiriöitä luissa tms (en oikein ymmärtänyt kaikkea) mutta minun oma eläinlääkärini sanoi jotta ne oli normaalia pennun kasvujuttuja ja pyysi laittamaan jäitä hattuun. Pentu ei oireile mitenkään, ei onnu ja leikkii ja juoksee ym aivan normaalisti.

Veke ja Venla osallistuivat POKS-Pyrähdykseen, joka on kiihdytyskilpailu eli juoksukilpailu viehettä apuna käyttäen. www.poks.fi sivuilta löytää tulokset. Venla sai tsempparipalkinnon ja jumbosijan :D se keksi kaikken kivaa 20 sekunnin aikana !. Pennut kävi myös mätsärissä, Venla oli punaisten pentujen toinen,  Veken veljellä Ähäkutilla ei ole palleja kuulunut ei näkynyt, harmi sentään. Todella harmi ! Venlan siskolla Esterillä menee tanskassa lujaa, nään sen 2.11 kun menen Tanskaan kyläilemään.

V-pentueen Aku on steriloitu, koska toinen pallli ei laskeutunut ja Aku kävi samalla lonkkakuvissa, tulokset viipyvät jostain kumman syyystä jossain. 

Pentujen ostajat ovat olleet osa paljonkin yhteydessä, osa ei ollenkaan, jota minä jaksan ihmetellä..... Olisi kiva joskus kuulla kasvateistaan kuulumisia ! Vaikka 1-2 krt vuodessa jos ei muuten.

SNJ hin mennään yhden kojootin kanssa (lue; lotta, joka on treenaamassa marin louna nyt) sekä Äijän, Tuiskun ja Jaskan kanssa. Kasvattejakin on tulossa mukavasti paikalle. Sitten tanskaan lähtee Äijä ja Lottakin on ilmoitettu.... luulin sen kuntoutuvan marraskuuksi, toisin kävi. Äijä ilmoitettiin Tanskaan ennen ruotsin matkaa, kun ei tiedetty tuleeko ruotsissa valioksi vai ei. Äijällähän on tanskasta 2 sertiä ja ruotsissa valioitumisen johdosta tuli nyt myös tanskan valioksi.  Messariin on ilmoitettu lauantaille 2 ja sunnuntaille 3 koiraa. Tuiskun juoksua odotellaan, uroskin on jo päätetty.

Ja tenttiin luku on menossa koko ajan...... sormet ristiin  friends !