21.4 käytiin Varkaudessa aksaamassa, Mukana Jama, Venla ja Pirre. Kisat olivat hallissa, tosi hienolla Jutagrass pohjaisella tekonurmella. Pirre ja Venla sikailivat molemmat kaksi rataa, korvat oli jääny kotio. Molemmille 2 x HYL. Jama korkkasi kolmosluokan, 2 x 15 vp. Rimojen tiputtelua ja muutama kielto. Tästä on hyvä jatkaa! 

Huomenna mennään Lappeenrantaan Venlan ja Jaman kanssa. Molemmille kaksi rataa. Jospa nyt ois korvatkin mukana Venlalla ja kuulo parantunut :D

Pirren juoksu onnellisesti ohi,ensi sunnuntaina misseillään jälleen, saan kasaan pitkästä aikaa myös kasvattajaluokan. Mukavaa ! Suvi Kareliaan myös kasvattajaluokan verran koiria ja vähän ylikin ! Sitten tuleekin taasen nlytaukoa. Ei mtn tietoa milloin, missä ja kenenkä kanssa, on hiukan näitä "muita" projekteja.... Johan tässä on tälle vuodelle käyty Lappee ja Kerimäki ja nyt tulee Polvijärvi ja Joensuu tupla. 

Valtteri ja Venla edustaa PoKS ia Agility SM-kisajoukkueessa makseissa, tämä tietää meillä rimojen nostoa toukokuun reeneihin, koska nyt on hypitty 45-50 viimoset 4 kk, ja Sm kisoissa rimat tulee olemaan 55-60 ! Vekekin pääsi joukkueeseen varakoirakkona :D Jaman näytöt ei vielä riittäneet, kun vasta nousi kolmosiin, jospa sitten ensi vuonna ! Ja Pirrekin ! 

Tällä mennään !