En ole olevinaan ehtinyt/jaksanut laitella takaisin valokuvia mitkä hävisi blogista Vuodatuksen kaatuessa. Pyydän anteeksi. Niin hienoja kun ne olivatkin. Ehkä sitten joskus tai ei ollenkaan. Kotisivuilla on kuvat pennuista ennenkuin ne lähti koteihinsa. Jotenkin on jäänyt nää blogit ja kotisivut nyt. Venäjän opinnot alkoi jälleen (huippua!) ja AMK alkaa olla loppusuoralla, enää 10 OP tä !  Viime viikolla oli ulkomuototuomarikurssin teoria osuus Kareksen ja Lehkosen johdolla, tentti on 24.10, uusintamahdollisuuksia YKSI !

Mitäs meille kuuluu ? No....... Lotta on KALJU (muuten kyllä kuntoutunut hyvin) , Jaska ja Uuno voi paksusti se sitten pentu osastoVenla ja Veke kasvaa ( kyllä... Veikosta tuli VEKE) ja voi hyvin, paksusti ja villisti. Hirrrrrveitä riiviöitä.  Ensi viikolla alkaa pentukurssi.

Ronjan, Lotan ja Aadan pennut ovat kotiutuneet malllikkaasti uusiin koteihinsa ja pentuihin tuntuu kodit olevan tyytyväisiä :D Hyvä näin. SNJ:tä odotellaan ja sitten Messaria. Lotan kanssa käytiin Luonnetestissä +108 pistettä. Tulokset tulee koiratnettiin sitten aikanaan. Tuiskun juoksua odotellaan ja mahdollisen sulhasen silmätarkkitulosta.

Voip olla että seurava päivitys tulee joskus lokakuussa, jos on jotain kerrottavaa. Pitäs varmaan ottoo kuviakin V-teamista jossain vaiheessa, kohtahan ne näyttää hämähäkeiltä ?