Tarkemmat päivitykset matkan annista myöhemmin...

Nähtiin Notre Dame, Eiffel, Louvre, Riemukaari, Moulin Rouge, Sacre Couren kirkko/kukkula ja ennenkaikkea VERSAILLES! ja Pariisia.... MAHTAVA REISSU ! Kiitos Päivi, Ronja ja Jaska !!! On mulla hyvä luonteiset koirat kulkemaan tungoksessa, ahtaissa metroissa ja busseissa ja junissa sekä takseissa. Rahat män mutta menköön..

Ranskan kansallisesta näyttelystä Jaska sai varasertin ollen luokan toinen excelentillä ja Ronja oli luokan toinen EH:lla. Maailman Voittajassa Jaska luokan kolmas ja Ronja luokan toinen (molemmille excelent). Onnea upealle Ramonille, joka vei voitot kotiin ! On se hieno!

Matkan "kruunasi" Pariisin lentokentällä tehty ylimääräinen turvatarkastus-operaatio lentokentän KELLARISSA.... lentoboxitkin läpivalaistiin.... jessus sentään, kahdeksan miestä ja yksi nainen vahti meitä ja koiria. Hyvä ettei housujakin pitänyt riisua....

Tuisku kävi taippareissa Lieksassa, tulos NOU 0, hakuinto loppui 2 variksen jälkeen. Tsemppiä syksylle ! Lotan kasvattaja Carina oli tuonut Pariisiin saakka Lotalle 2 pokaalia, toinen oli vuoden Hummelviksgårdens koiralle ja toinen vuoden Hummelviksgårdens Show- koiralle, TACK CARINA !

Tässä isä ja tytär lähdössä Ranskan lomalle :D ja Riemukaaren tunnelmia!