Hei kaikille! 

Laiskuus, saamattomuus ja muiden asioiden tärkeämmäksi nouseminen ovat olleet syynä etten ole blogiin kirjoitellut. Näyttelyissä ei olla käyty, ei intoa, ja kiitos koronan. Tänä vuonna mennään kahteen nlyyn, molemmat syyskuussa. Sitten ensi vuonna ehkä lisää.  Agilityssä käydään vain lähikisat. Venlan eläkeura on jo vaihtumassa aksasta rallytokoon. Eli kisakoiriksi jäävät Valtterille Jama aussi sekä Pirre. 

Veke ja Venla täyttivät kesäkuussa jo KAHDEKSAN, veteraani ikäisiä siis ! Pirre keväällä 5 vuotta.  Utu täyttää lokakuussa kolme. Utu on  sijoitusnarttuni ja se astutetaan tänä syksynä. Toivottavasti meillä olisi pentuja jouluna luovuttaa ! Pentulista on ollut jo vuoden aika täysi, ja 95 % sti pennut menevät "tutuille ", toki kaikki riippuu siitä, montako pentua syntyy ja mitä sukupuolia syntyy. Kukaanhan ei voi sitä ennustaa. Toivon todella että kaikille halukkaille pentuja riittää,ettei kukaan jää ilman ! 

Ensi vuonna astutetaan myös eräs kasvattini, eli pentuja olisi ensivuonnakin. Siitä lisää sitten talvella/keväällä 2021 !

Moni kasvattini on jo jatko-ajalla, ikää on ! Muutamia on poistunut valitetavasti keskuudestamme (kaksi viime viikolla) . Osanottoni niistä ! Ja paljon halauksia kaikille kasvateille ja eritoten vanhusten omistajille. Koirat ovat luonamme vain vähän aikaa, ja aika kuluu nopeasti. 

Mukavaa Syksyä kaikille ! 

 

ps. kotivisut laahaa, ja antaa laahata, ei ole tarkoitus ihan kohta päivitellä.