Torstaina ajelin Veken kanssa Kouvolaan fasaani taippareihin. Veke pääsi jäljelle, toi 5 fasaania hakuruudusta, mutta kani jäi metsään :(  Joten eikun kohti uusia pettymyksiä, NOU NOLLA.  Kahdeksasta koirasta kaksi pääsi jäljelle, yksi ei mennyt ollenkaan veteen, yhden hakuinto lopahti ja neljällä ei käynnistynyt haku ollenkaan, mm koira (labbis) ei ottanut fasaania suuhunsa. 

Lauantaina Lieksaan Rallytoko kisaan. Pirrelle ALO ssa eka startti  87 pist, HYV. Veke starttasi Erjan kanssa ja Veke oli aivan eri planeetalla kuin Erja, karmea katsottavaa... Veken asenne oli miljuuna kertaa EVVK , "tee itse ratas". Pikkasen haastava koira, tänään toimii, huomenna ei, ylihuomenna toimii... Mistäpä näitä aivoituksia aina tietää? Vekelle siis HYL. Nyt sillä on jo 3 x HYL  Avosta, kaksi tulosta. Kaikki HYL lyt on tuosta EVVK asenteesta. Tulos kerroilla koira tehnyt kuin unelma. 

Sunnuntaina mentiin Järvenpäähän tollereiden agilitymestaruuteen. Vekelle ekat kolmosluokan kisat. Sama moodi näkyi aksaradalla (liian hurja vko Vekelle?)  vaikka Valtsu kuinka tsemppasi.  2 x HYL (poistui toisessa radalta, toisessa väärä rata)  ja EKA TULOS kolmosista ( 5 vp ja yli aikaa hirveesti.....).  Venlalle  1 x 5 vp, 1 x 15 vp ja yliaikaa, sekä se surullisen kuuluisa YLIAIKA NOLLA . 

Ensi viikonloppuna on Pohjois-Karjalan Piirinmestaruuskisat agilityssä. Siellä kahtena päivänä Pirrelle, Jamalle, Vekelle, Venlalle kaikille 5 starttia.  Sitten alkaa Veken kisatauko, katsellaan asioita ensi keväänä lisää pikkumakseissa ja ehkä myös eri ohjaajan kanssa. Venla steriloidaan lokakuussa, joten Venla viettää saikkua ja kuntoutuu loppuvuoden. Skabaa sitten pikkumakseissa uudelle innolla tammikuussa ! Joten syksyllä aksassa vain Jama ja Pirre. Tavoitteena nostaa Jama kolmosiin ja Pirre kakkosiiin ja toki sitten kolmosiin mahdollisimman pian. 

Tuisku voi paksusti, kuusi pentua on jäämässä "lähipiiriin", se on mukavaa !  

Ensi viikonloppuna on myös SKL koirasilmätesti, saa nähdä mitä siitä tulee. Jännittää kovin ! Jos sen "sössii", on vielä yks mahku 3 vuoden päästä, sit tulee jo ikä vastaan :D