Agilityä , Agilityä, Agilityä.  Kolme kertaa viikossa. 

Valtteri ja Venla aloittavat Sari Vähäniityn valmennusryhmässä kerran viikossa. Tähtäimessä maaliskuun junioreiden SM kisat sekä 5 nollatuloksen saaminen, jotta päästäisiin kesällä aikuisten SM kisoihin. Venlalle tavoitteena edes yksi serti kolmosista, haastavaa, kun Venla on pienen pieni maxi... ja rimat usein jopa 65 cm. 

Meistä 18 km päähän valmistui lämmin halli, sieltä varattu vakiovuoro meille kerta viikkoon. 

Minä ja Veke päästiin "rouva-ryhmään" , eli aksaa kerta viikkoon ilman tavoitteita (toiv polvi kestää) . Toki Vekelle on tavoitteena  LUVA ja SERTI ykkösistä Erjan tai Valtsun ohjaamana. Sitten onkin herran aksaura siinä, kisaura, sit pidetään vaan hauskaa. Kai sitä pitäs niitä taippareitakin kokeilla?  Rallytokossa 2 tulosta AVOSTA  eli RTK 2 olisi tavoite. Nlystä... no jossain käydään ja saatetaan korkata taas uusi maakin, kuka tietää. 

Pirre, aksan esteiden hiomista ja ehkä startti. Ehkä vois kokeilla cacibiakin jostain nlystä.

Mejä kiinnostaisi, mutta riittääkö aika, into, motivaatio, saako kunnon ohjausta jostain. 

Pentuja tuskin tulee, tai eihän sitä koskaan tiedä :D

Itselle Ylituomarikurssi 1  sekä Rallytokokoulutusohjaajakurssi nyt ainakin. Parit kehistelyt. Suvi Karelia 2018 järjestelyt sekä yhdistystoiminta.... jäsensihteeri, kolme hallituspaikkaa, rahastonhoitaja, kolmet tilintarkastukset.......... huoh !