Pahoittelut kaikille, joita kiinnostaa mitä meille kuuluu... ei tule kirjoiteltua tänne. EN siis ole blogi ihmisiä. Kotisivuja ei enää päivitetä, mutta ovat kuitenkin olemassa. 

Vanhempia kasvatejani on poistunut muille maille kevään ja kesän aikana. Lämmin Osanottoni omistajille !

Sijoitusnarttuni Utu-Foxi (2.11.20)  yhdistelmästä, Tampereella asuva Kerttu, oli lomailemassa kesäkuussa Pohjois-Karjalassa. Olipas meillä hauskaa !, Opittiin Agilityputki, Nose Workkia ja vaikka mitä ! Nättineito hänestä kasvamassa, tosin aavistuksen matala, mutta äitinsä Utun kokoa ainakin. Käytiin Kertun ja veljensä Paten ( G. Marsalkka Mannerihem) mätsärissä. Pate tulikin kotiin ison palkintopussin kanssa :D 

Juulin (synt 18.3.21, isänä Napu) pennuista jäi kaikki Joensuuhun, Ne olivat luovutuksessa äitienpv viikolla. Toukokuun lopulla pidettiin heille Sisukas-pentuseikkailu Huldahallilla,  Kesäkuusssa saatin Elli-mari pitämään meille MEJÄÄ. Heinäkuussa oli näyttelyreenit ja elokuussa vuorossa on Nose Work. Lisäksi hommasin pentueelle "yksityisen" kouluttajan pitämään pentukurssin, vain heille. Juulin pentueessa on yksi pentu, sijoitusnarttu KERTTU, eli hän on saanutkin lisänimen  Kerttu vol kaksi. Eli minulla on kaksi sijoitusnarttua, molemmat Kerttuja, jotka toivottavasti tekevät joskus pennut, jos luoja suo ja terveyttä riittää. Joskus siitten, vuonna 2023 tai 2024. 

Näyttely kauden ( hahahhahah, meillä se on tänä vuonen ehkä just se 3 näyttelyä)  avasimme Oulussa, jossa oli tuomari Italiasta,  Mister F. Cochetti.  Pirrelle ansaitusti ( pönäkkä ja matala ) sileä eri, Veken siskolle Hillalle  PN 3 ja VSP-vet.  Veke  ROP ja ROP VET ! Aivan mielettömällä arvostelulla, Ukko on kyllä ikäisekseen upeassa kunnossa !  Lie VEPE-harrrastus vienyt karvat? ja tuonut lisää lihaksia?   

Veke tekee jo SOVE-ALO  liikkeet upeasti läpi.  Vientikin napsahti kohdilleen kaksilla reeneillä! Venla hyppää vain veneestä, ui kyllä hakemaan venettä, mutta köyteen tarttuminen tökkii.  Pirre hakee venettä ja hyppää veneestä, huomenna on tarkoitus ottaa Pirrellä ekaa krt  hukkuvan pelastusta. Pirre steriloitiin keväällä 20, ja ruokinta ja sen balanssi on ollut kyllä tuskaa.... miten syöttää niin vähän ruokaa ettei pullahda, ja miten se jaksaa aksa reenit ja vepe reenit? Toivottavasti saisin Pirrelle ja Vekelle elokuun kokeisiin paikat, Ainakin Vekelle. 

Venla ja Valtteri ottivat helteisessä Lieksassa Agilityn Piirinmestaruus HOPEAA ! Jälleen ! on se upea parivaljakkao. Venla oli näitä kisoja ennen ollut tauolla, tietyistä syistä, 9 kk... ja ikää 9 vuotta. Toki ei nolla ratoja, mutta sijoitus silti ! ja tulokset kahdelta radalta.  Venla ja Valtteri ovat opettaneet toinen toisiaan.... agilityssä ja muutenkin.  Piirinmestaruus Makseissa 2017,  AVO -SM nuoret HOPEAA 2017.  Junnujen SM kisoissa neljäs sija, kahdella nollalla. 2018 Piirinmestaruus pronssia pikkumakseissa. Vuonna 2017 Joukkue piirinmestaruus KULTAA  yksin neljällä koiralla ( Venla, Veke, Pirre, Jama aussi)  HUIKEETA. ja nyt on sitten aika siirtyä eteenpäin..... :D 

Meille on kotiutunut 20.5.21 syntynyt bordercollie pentu  EVE . Aivan huikea pentu ! Todella rohkea ja itsenäinen ! Even löytää myös instasta.  Tilin nimi on:   eve_the_bordercollie .  Kiitos Carita luottamuksesta ! Eve on Valtterin oma koira, ja he asuu kahdestaan 7 km päässä minusta. Valtterin tehdessä pitkiä päiviä kesätöissä, mie toimin Even "mummona" ja hoitajana.  Kuvia Evestä myöhemmin. Instasta löytyy jo vaikka mitä. 

Utun omistajan kanssa on sovittu, että Utu astutetaan seuraavaan juoksuun, juoksenee noin jouluna. Uroksen etsintä on aloitettu. Pentuja siis keväällä 2022 ! jos tähdet on kohdallaan! Listoilla onkin jo kuusi nimeä odottamassa Utun pentua. 

IHANAA KESÄÄ KAIKILLE !