Jätettiin Oulun reissu väliin tietyistä syistä 8.5.  Joten Even ensi esiintyminen näyttelyssä on Kontiolahdella reilun viikon päästä ja Veken kolmas  (ja neljäs) nly tänä vuonna samoin Kontiolahdella.   Kasvatteja on ilmoittautunut lauantaille samaan paikkaan.   Toki Eve tarvitsee sen HOON yli 15 kuisena ikäisenä, mutta käydään nyt näytillä, kun on kotinäyttely.

Heinäkuussa sitten seuraavat näytelmät, kunhan Masa saavuttaa 9 kk iän. 

Eve kisasi viikonloppuna rallytokossa  2 starttia.  Saaden pisteet 92 ja 93  !  Nuorella neitipaimenella on nyt kasassa RTK 1, iässä 1 vuotta ! WOW ! Eve täyttää 20.5.vuoden <3  Olen vakaasti alkanut miettiä sitä, että bordercollieilla on tokogeeni jo istukassa..... :D   Kisapaikat saatu kolmeen seuraavaan kokeeseen,  AVO luokka siintää siis jo silmissä .  Agilityssä hiotaan kontakteja, aletaan nostelemaan rimoja sekä otetaan kepit reenilistalle.  Viralliset kuvat kesäkuussa. Joukko kasvatteja kuvataan samaan syssyyn. Ainakin 8 jos oikein laskin. 

Utun lapset ovat kotiutuneet hyvin. Veken pojat kasvaa kohisten ja matkaavat uusiin koteihinsa ensi viikolla. Kiitos Yhteistyöstä ! 

 

OIKEIN ANTOISAA KESÄÄ KAIKILLE !