Sijoitusnarttuni MIMMI, Lotan ja Urhon pentueesta tässä.

Vuosi pulkassa. Kolme ihanaa pentuetta, Lotta CIE & Repe CIB, Repe FI MVA, Äijä DK, LV, EE, SE(n) RUS MVA ja Lotta DK, LV, LT, RUS MVA. Lucakselle serti, Vilille serti..... VAIKKA MITÄ ON TAPAHTUNUT ! Muistanko edes kaikkea :D. Kiitos ja Onnea Jaana, Mari, Erja, Tiina ETC !

Lotta, Repe, Jaska, Uuno, Tuisku ja Äijä kävivät kaikki luonnetestissä. Vallu se vaan porskuttaa Klaukkalassa, ikää herralla tänään 14 vuotta 9 kk ja 20 päivää !

Kiitos Päiville Ronjan pentujen hoidosta! Kiitos Tainalle Urhosta ja Elisalle Nemosta! Kiitos Ida yhteistyöstä Aadan kanssa ! SUUREN SUURIMMAT KIITOKSET Valtteri, Outi ja Ville kaikkien 15 riiviön hoidosta kesällä minun ollessa töissä. Kiitos myös Joanna, jotta sain käyttää Miloa Tuiskulle, ultra parin vkon päästä.

Olen saanut uusia ihania ystäviä uusien pentujen ostajien kautta ja muutenkin. On ollut ihanaa tutustua teihin kaikkiin ! ja Maaliskussa oli tämän vuoden THE KUUKAUSI, Matka Cruftsiin ja ihan mielettömät mukavat nelikymppispippalot.... kiitos kanssaolijoille !

Jos oli iloa , niin myös sitä surua....... MY QUEEN Decoymans Piper Roxane "Nelli" poistui keskuudestamme, nyt tontilla kirmaa tyttären tyttö riiviö nimeltä Venla, sielunkamunsa Veken kanssa.

Mutta "koiramaailmassa" mikään ei ole muuttunut..... on YSTÄVIÄ, "ystäviä" ja ystäviä, näin se vaan menee. Ei tarkerruta jatkossa pikkuasioihin? eihän?