Even kanssa käytiin Kerimäellä lampailla viikko sitten, olipas kivaa !  Eka kerta oli aika kaaosta :D mutta sitten paimen mietti autossa vajaan tunnin, ja asenne sekä tekeminen oli eriluokkaa toisella kerralla ! Mennään siis uudestaan !

Poksilla kisattiin rallytokokisat 6.8. 

Pirre starttasi 5 vuoden tauon jälkeen Marjan kanssa, ei tulosta AVO luokassa.  Venlan kanssa räpellettiin MES rataa, minulla heilui kädet liikaa, Venla ei kuullut enää kaikkea käskyjä ja rata oli kamalaa katsottavaa, ei tulosta. MUTTA !!   peruutus sivulla HIENO kommentilla ja merkki onnistui täydellisesti !   Rintamasuunnat oikealla oli kadoksissa sekä istuminen oli unohtunut :D  Venlan kuulo on mennyt alas viime kuukauden aikana paljon, joten on varmaan aika luovuttaa kisaamisen kanssa. Minulla ei riitä aika, ei mitenkään reenata niin paljon , jotta saatas käsimerkit sille selkeäksi. Ja mie en ole koskaan ohjannut kuuroa koiraa. 

Sen sijaan EVE  the bordercollie <3   sai toisen tuloksen VOI luokasta.  Eli Mes alkaa häämöttää pienellä paimenella. Ikää tulee 20.8 täyteen se 15 kk. 

Viikonloppuna erkkariin ja kuun lopussa on rallytokon piirinmestaruudet !