7.9.14 Helsinki all breed show

NIILO ( G. Breaker Junior) --->  BOB, CERT !

Porvoo 13.9.14 all breed show, judge Bo Skalin

MIMMI --->  Very Good

RILLA ---> BB-3, CERT!

next only in finnish....

LUONNETESTI, VEKE ( Joensuu 14.9.2014) ---->  +70 pistettä

Veken sai miinuksia kahdesta osa-alueesta, Taisteluhalu  -20 ( riittämätön) ja Toimintakyky -15 (pieni). Veke "jäätyi" pimeässä huoneessa. Muuten Veken näköinen testi, ei ole kova koira, ei ole pehmeä koira (hermorakenne- hieman rauhaton 35 p) , hiukan paineistui minusta kokeesta kuitenkin, ei ole mikään palveluskoira, ei puolusta minua eikä myöskään lähde taisteluihin eikä hyökkää ihmistä kohtaan. Lopuksi LAUKAUSVARMA . Yhteispisteet 105, joista miinuksia 35. 

Venlan ei päässyt luonnetestiin, koska aloitti juoksun3 pv liian aikaisin :(  Venlan osalta luonnetesti jää ensivuoteen. Tarkka tyttö sinänsä, kun on aloittanut juoksunsa 16.9.13/12.3.14/12.9.14..... Näin  ollen JOS seuraava juoksun alkaisi 12.3.15 (sopii toivoa) meillä olisi pentuja toukokuun lopussa 2015 ! Luovutuksessa heinäkuun lopussa ! 

Viime aikoina on valmisteltu Venlaa ja Valtteria mölliaksa kuntoon ja Vekeä ja Piaa tokostarttiin. Nomereenejä tehty Aunen, Veken ja Lotan kanssa, kaikille "maistuu" varis, Hyvä näin ! Katsotaan tuleeko talven aikana takapakkia. 

Jaskan morsian VIHDOIN aloitti Saksassa juoksun ja on astutettu vajaa viikko sitten, ja Jaska TULEE KOTIIN ! Jippii ! Veteraanikehät odottavat. Tänä vuonna näyttelysuunnitelmissa on 3 näyttelyä; Jyväskylä ja Helsinki tupla. Ensi vuosi aloitetaan Kajaanista.

PUPPYPLANS:  Next litters are coming to Mimmi (G. Ällistyttävän Nätti) & Venla (G. Öinen Salaisuus). Venla is gona be mated about end of March 2015, so We maybe have puppies end of May 2015! Mimmi is gona be mated end of October ( puppies on New Year) 2014 OR  end of April 2015 (puppies end of June) , we havent decided it yet, sorry.