Valtsu ja Eve starttasi 21.6  voittajaluokassa rallytokossa, saaden alle 70 pistettä. Mukaan mahtui ohjaajan kymppi, jota ilman olisi ollut tulos.     Asia "paikattiin"  10.7. Kajaanissa, josta  91 pistettä ja luokkasijoitus kolmas !

Nurmeksessa käytiin näytelmissä 9.7, sinne tuli tuomarin muutos: Marjatta Pylvänäinen Suorsa.

VEKE :  ROP & ROP VET  ( Vetskuissa 6 parhaan joukkoon, Vesa Lehtonen tuomarina)

VENLA:  VSP,  VSP VET ja VET serti  (eka, kun 2 vuoteen ei olla ees käyty nlyissä)

UTU ; EH/1, kaljusilakka :D ja Kerttu   ERI/1, lähes kalju hänkin. 

Kasvattajaryhmä esitettiin  ROP kasv ja sit mentiin  tukkajumala-kaljusilakka ryhmällä isoon kehään ....

BIS -4 kasvattaja , tuomarina Vesa Lehtonen !  Kiva !   Tälle vuodelle siis BIS 2 ja BIS 4 kasvattaja, viime vuonna BIS 1 kasvattaja.  Mieltä lämmittää !

Venla ja Veke on ilmoitettu Kaarinaan erkkariin, mutta lähtö vielä epävarmaa. Ilmaiseksi kun vanhukset sinne pääsi, niin viskasin ilmot. Matka on pitkä, en tiedä, jaksanko lähteä yksin ajelemaan....   Pirre ei enää näyttelyissä käy ja tuskin Masakaan. Ei vain koira ole nyt sitä mitä "odotin" , aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.... HARMI !  Jospa sitten se seuraava koira?

Syyskuussa mennään paikalliseen ryhmikseen EVEN kanssa , hakemaan se " yli 15 kk näyttelytulos" . Luulisi irtoavan EH ainakin, kaunis koira, pikkasen kevytluustoinen ehkä versus nää näyttelylinjan bortsut. Kiva rakenne, mieletön luonne. Suvi Kareliasta tuli kuitenkin ERI/1.   Otetaan vanhukset toki mukaan, pääsivät ilmaiseksi :D  

Venla on ilmoitettu  kahteen rallykisaan, Eve kolmeen. Syksy tulee ja kiireet alkaa. Tällä mennään etiäpäin !