Jaahas. Paljon on talven ja kevään aikan tapahtunut. On tullut jälleen (monennenkohan kerran) selväksi millaista on tämä koiramaailma, jonka pitäisi olla mukavaa , hauskaa ja välitöntä, eikös?

Viime syksynä Aada proge kerkesi 26: een joten Aadan astutus tuli myös tälle keväälle, koska ensi talvena se on eräiden asioiden takia mahdotonta. Toivotaan jotta Aada tulee kantavaksi. Urostakin vaihdettiin viime hetkellä, siihen sen enempää kommentoimatta. Ronja on ultrattu kantavaksi ja se synnyttää kotonaan omistajansa Päivin luona Kajaanissa. Laskettu aika on 20.5.12. Lotta on astutettu Urholla ja ultraan se menee 16.5.12. Joten kaikki nartut juoksi lähes yhtäaikaa. Tuisku aloitti pari päivää ennen Lottaa ja siksi Tuiskun pennutus siirrettiin ensi talveen. Tuisku on ilmoitettu taipparikurssille ja tarkoituksena on saada tytöstä muotovalio, eli taipparit läpi ! Tuisku on käynyt jo kaksi syksyä intensiivisesti käytännön metsällä, joten haastetta riittää! Lotan taippareita yritetään ensi syksynä uudelleen.

Nelliltä meni ristiside poikki tammikuun 30.s pv ja Nelli leikattiin. Olisin halunnut kokeilla ristisiteeseen kantasoluhoitoa, mutta tekijää ei löytynyt. Koko kevään on kuningatar joutunut olemaan hihnalenkityksessä ja lähes ekat 4 vkoa häkkihoidossa. Koko ajan on liikuntaa lisätty ja lisätään edelleen ja lupa "laskea" irti on 13.5 ! Voi sitä riemun päivää Nellille ! Ollaan käyty Heli Kapanen-Lappalaisen allasterapiassa. Juoksumatolla kävelyä vesivastuksella.(Voi kun olisi järvet sulat)  Karvat näyttävät tulevan tosi hitaasti jalkaan. Saa nähdä saanko Nellin veteraanikehään Lieksassa, jonne se on ilmoitettu, vaiko vasta Joensuussa..... tai sitten tollershowssa. Näyttelysuunnitelmissa on siis vain Lieksa ja Joensuu ja sitten toivottavasti hoidellaan koko kesä pentuja.

 

Tänään on luonnetesti Jaskalla ja Tuiskulla, JÄNNÄÄ !!