Utu on nyt astutettu, ultraan mennnään syyskuun lopussa. Venlan kanssa käytiin Lieksassa RT AVO luokassa kisaamassa, "pakka hajosi" tokavikalla kyltillä, ja niimpä saatiin 74 pistettä, tulos on kuitenkin tulos !

Eilen korkattiin tän vuoden eka ja tokavika nly! Upeilla arvosteluilla koko poppoo. Kehässä 10 tolleria, 4 sa:ta, 6 Grezagordsia kehässä.  

Veke, ROP, ROP-VET

"Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Kaunispiirteinen uroksen pää. Hyvät silmät, korvat. Tasapainoinen kiinteä ylälinja, hyvä rungon syvyys ja muoto. Hyvin kuklmautunut edestä ja takaa. Tiiviit käpälät. Erinomaiset etu- ja takaliikkeet. Tehokas sivuaskel. Syvänpunainen hyvälaatuinen karvapeite "

Pirre, VSP

"Hyvä koko, luusto ja mittasuhteet. Hyvät pään linajt, sopiva otsapenger. hyvät korvat, hyvä kaula ja selkä. hieman korostunut lantio. Hyvä häntä, hyvä rungon muoto, jossa riittävä syvyys. Hyvin kulmautunut. Tasapainoiset etu ja takaliikkeet. Tehokas sivuliike, hyvä turkki ja väri"

Venla PN 2,  VSP-VET

" Tiivis rakenteinen, hyvä luustoinen narttu, hyvät pään linjat, hyvä korvien koko. Sopiva otsapenger. Riittävä kaula. Tasapainoinen ylälinja, vahva runko, hyvä höntä, hyvät raajat. Liikkuu vielä ripeästi "

Utu,  Eri/2

"Hyvät mittasuhteet ja koko, kevyt luusto. Hieman kapea linjainen pää. kookkaat korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Kevyt runko, riittävästi kulmautunut, hieman kapeat etu- ja takaliikkeet. Tehokas sivuaskel. Hyvä häntä, karvapeite ja väri "

ROP KASVATTAJA  ( Veke, Venla, Pirre, Pyry)

"Kolme eri yhdistelmää. Ryhmän tyyppi erinomainen. Hyvät koot, mittasuhteet, selvät sukupuolileimat. hyvät päät, liikkuvat hyvin. Tasakoosteinen ryhmä "

Camo EH/2 ja Pyry  PU 2, serti !  Arvostelut omistajillaan. 

Kiitos kaikilla handlereille ! KIITOS !

Pyrylle ja Utulle ois yhden sertin paikat vielä auki. Camo on pääasiassa metsästyskäytössä, ja sai nyt tarvittavan EHn. Camolle syntyy pentuja eteläsuomeen syksyn aikana.