Kesä lopuillaan ja koulut alkamassa. Reilu viikko vielä ja sitten koulutie jo lapsia odottaa. Kesä menikin nopeasti. Pariisin ja ruotsin matka, Särkänniemi, Harry Potterin ensi-ilta , Roskisprinssi (joensuussa kuvattu) kaikki kesäteatterit ja vaikka mitä :D Mukavaa on ollut viettää kesää kulttuurin merkeissä.

Huoltakin on riittänyt viime aikoina.... Yksi kasvatti on parhaillaan kohtutulehduksen kierteissä ja mietitään leikataanko.  Toivotaan että koira tulee kuntoon!  Saman perheen toisella nartulla on myös pieni tulehdus, vissiin tarttunut. Wisan eestin tuonti pennulle on diagnosoitu AM alkuviikosta, tsemppiä sinne ja jaksamista! Onneksi saatiin koira nopeasti hoitoon !

V-pentujen omistajilta on tullut paljon terveisiä, kuvia ja videoita. Kaikki tuntuu menevän hyvin. Pennut kuulostavat olevan todella reippaita! Yhden uroksen toinen palli on vielä kateissa, toivottavasti sekin sieltä löytyy! Pidän kädet ja sormet ristissä!

Jaskalle oli tulossa ulkomailta narttu, mutta se katkaisi juoksunsa lähtöä edeltävänä päivänä. Uunon nartun proge oli taas pilvissä (25), joten meille oli turha lähteä enää ajamaan. Katsellaan näitä kahta astutusta sitten myöhemmin.

Ja sitten uteliaille tiedoksi.... EI, Äijä ei ole mitenkään sairas tms.... vaikka sitä ei ole käytetty.... on teillä taas huolet miettiä minun asioita, varsinkin sitä miksi Äijää ei ole käytetty. Kyllä sitä käytetään, sitten kun annan luvan. Kysytty sitä kyllä on ihan kiitettävästi ! :D

Tälläisen taulun teki armas serkkuni, kiitos hänelle ! KIITOS !