Olen laiska enää kirjottelemaan kotisivuille ja/tai blogiin.  Kevättä mennään, Pohjois-Karjalassa on vielä toki lumipenkkoja senkin edestä, mitä eteläsuomessa. 

Eve the bordercollie, on aloittanut agilityssä kisaamisen vaihtelevalla menestyksellä, ykkösluokat nollat antavat vielä odottaa itseään. Pari kertaa on startattu taas rallytokossa, ei tulosta. TOKO sta saatiin 177,5 pistettä maaliskuussa !

Even löydät täältä : https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI37493/21&R=297 

Evelle on tehty My DogDNA testi, ja sen mukaan Eve kantaa kuurousgeeniä, muuten terve. Silmät peilataan syksyllä. Tänä vuonna on vielä luonnetesti ja BH-koe Evelle listalla.  Olemme aloittaneet myös Even sulhasen etsinnän !!!  Pennut tulevat minun kennelnimelle. BORDERCOLLIE PENTUJA JOSKUS (ajankohta avoin)  tulossa !  Näistä odotamme oivallisia kiitureita agilityyn, sekä mukavia harrastuskoiria Tokoon, Rallytokoon, PK lajeihin ym ! 

Kikka vanhenee, vaan ei kasva :D Kikasta on jäämässä meidän perheen eka MEDI kokoinen tolleri, ikää on 8 kk, kokoa nyt ehkä 41-42 cm. Eka nly toukokuussa. Syksyllä luustokuvaukset. 

ILO, kuvattiin, ja priimaa pukkaa !  lonkat A/A, kyynäreet 0/0 ja selkä puhdas,  DE-testikitti on tilattu ja muut tilataan kesällä. Silmäpeili syksyllä Even kanssa, Uroksen etsintä alkakoon!  TOLLERIPENTUJA SITTEN VUONNA 2024 !   Ilo pyritään viemään tänä vuonna MH- kuvaukseen. 

Ilon löytää täältä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI22614%2F22&R=312

Pääsiäisenä käytiin nlyssä Lieksassa. Tuomarina oli Pirjo Aaltonen.

VEKE ROP ROPVET, ILO  PN 2 serti junserti ropjun, UTU PN3, VENLA PN4 VSP-Vet ja tämä porukka ROP-KASV

 

MUKAVAA  KEVÄTTÄ JA KESÄÄ KAIKILLE !